Se curata andivele de foile ingalbenite, se taie cotorul. Se oparesc 10 minute in apa clocotita nesarata. Se varsa in strecuratoare si se scurg bine.
Se curata andivele de foile ingalbenite, se taie cotorul. Se oparesc 10 minute in apa clocotita nesarata. Se varsa in strecuratoare si se scurg bine. Se pun la fiert in alta apa clocotita, in care s-a adaugat sarea, zeama de lamiie si uleiul. Se acopera si se lasa sa fiarba 30 de minute. Se varsa in strecuratoare, se scurg bine.
Se servesc ca garnitura la friptura.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii