Se taie capacele la ardei si se curata de cotoare dupa care se spala. Se pune granulele de soia intr-un vas cu apa si sare la fiert 30 min, dupa care
Se taie capacele la ardei si se curata de cotoare dupa care se spala. Se pune granulele de soia intr-un vas cu apa si sare la fiert 30 min, dupa care se scurge. Se pune ceapa la calit, la care se adauga soia si orezul spalat bine.
Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic pana orezul este aproape fiert si scade zeama. Se adauga pasta de tomate, se sareaza, pipareaza si se mai lasa 10 minute pe foc.
Se umple ardeii cu amestecul de soia, se pun capacele, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pentru 10 minute.
Pentru sos, se da ceapa prin razatoare mare si se caleste putin in ulei. Se adauga morcovul taiat felii, se pune apa si se fierbe pana se inmoaie morcovul. Se pun rosiile, pasta de tomate, sare, piper dupa gust, si se mai fierbe 10 minute. Se adauga apa daca este nevoie.
Se servesc cu sos si cu patrunjel verde.
Retete de post
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii