Se taie capacele la ardei si se curata de cotoare dupa care se spala. Se pune granulele de soia intr-un vas cu apa si sare la fiert 30 min, dupa care
Se taie capacele la ardei si se curata de cotoare dupa care se spala. Se pune granulele de soia intr-un vas cu apa si sare la fiert 30 min, dupa care se scurge. Se pune ceapa la calit, la care se adauga soia si orezul spalat bine.
Se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic pana orezul este aproape fiert si scade zeama. Se adauga pasta de tomate, se sareaza, pipareaza si se mai lasa 10 minute pe foc.
Se umple ardeii cu amestecul de soia, se pun capacele, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pentru 10 minute.
Pentru sos, se da ceapa prin razatoare mare si se caleste putin in ulei. Se adauga morcovul taiat felii, se pune apa si se fierbe pana se inmoaie morcovul. Se pun rosiile, pasta de tomate, sare, piper dupa gust, si se mai fierbe 10 minute. Se adauga apa daca este nevoie.
Se servesc cu sos si cu patrunjel verde.
Retete de post
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii