Ardei umpluti

Amestecam carnea cu orezul, patrunjelul, sarea si piperul. Ungem o tava cu ulei, umplem ardei taiati in doua pe lungime si ii pozitionam in tava. Pe f

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 bucati ardei pentru umplut
  • 30 dkg carne macinata
  • 1 cana orez fiert
  • 1 pahar smantana
  • 2 oua
  • 3 fire de frunze de patrunjel taiate marunt
  • Slanina afumata
  • Ceapa rosie
  • Rosii
  • sare
  • piper
  • Cascaval razuit
  • Ulei

Mod de preparare

Amestecam carnea cu orezul, patrunjelul, sarea si piperul. Ungem o tava cu ulei, umplem ardei taiati in doua pe lungime si ii pozitionam in tava. Pe fiecare ardei punem rondele de ceapa, cate o felie de slanina si cate o felie de rosie. Ii ungem cu oul amestecat cu smantana, daca este necesar razuim cascaval deasupra. Prajim in cuptor jumatate de ora.
Alte mancaruri romanesti

Zacusca vinete

Zarzavat

Zacusca de fasole

Zacusca de ghebe

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci