Ardei umpluti

Amestecam carnea cu orezul, patrunjelul, sarea si piperul. Ungem o tava cu ulei, umplem ardei taiati in doua pe lungime si ii pozitionam in tava. Pe f

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 bucati ardei pentru umplut
  • 30 dkg carne macinata
  • 1 cana orez fiert
  • 1 pahar smantana
  • 2 oua
  • 3 fire de frunze de patrunjel taiate marunt
  • Slanina afumata
  • Ceapa rosie
  • Rosii
  • sare
  • piper
  • Cascaval razuit
  • Ulei

Mod de preparare

Amestecam carnea cu orezul, patrunjelul, sarea si piperul. Ungem o tava cu ulei, umplem ardei taiati in doua pe lungime si ii pozitionam in tava. Pe fiecare ardei punem rondele de ceapa, cate o felie de slanina si cate o felie de rosie. Ii ungem cu oul amestecat cu smantana, daca este necesar razuim cascaval deasupra. Prajim in cuptor jumatate de ora.
Alte mancaruri romanesti

Zacusca vinete

Zarzavat

Zacusca de fasole

Zacusca de ghebe

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc