Fierbem cartofii, ii curatam si-i dam pe razatoarea mare sau ii zdrobim nu foarte fin. Adaugam ouale, branza, verdeturile si amestecam. Taiem ardeii i
Fierbem cartofii, ii curatam si-i dam pe razatoarea mare sau ii zdrobim nu foarte fin.
Adaugam ouale, branza, verdeturile si amestecam.
Taiem ardeii in jumatate , scoatem cotorul si semintele si ii umplem cu amestecul de cartofi.
Punem putin ulei intr-o tava, apoi ardeii umpluti si coacem la temperatura inalta.
Cand sunt aproape gata radem cascaval pe ei si ii mai lasam sa se rumeneasca un pic.
Se pot servi cu putin sos de usturoi.
Reteta Ardei umpluti cu cartofi, branza si ou a fost propusa de DOITILI
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii