Pentru ardei umpluti cu legume si fructe in orez se incinge cuptorul. Se fierbe orezul. Se amesteca rosiile, ceapa verde, marul, stafidele, fisticul, coriandru, sare si piper.
Pentru ardei umpluti cu legume si fructe in orez se incinge cuptorul. Se fierbe orezul. Se amesteca rosiile, ceapa verde, marul, stafidele, fisticul, coriandru, sare si piper. Se amesteca orezul cu mixtura de rosii si se umplu jumatatile de ardei. Se coc 30 minute.
Ardeii umpluti se servesc fierbinti cu salata de castraveti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii