Ardeii umpluti cu mar si rosii au un gust foarte bun din gauza ingredientelor speciale, ca si fisticul si coriandrul. Prepararea lor este foarte simpla.
Ardeii umpluti cu mar si rosii au un gust foarte bun din gauza ingredientelor speciale, ca si fisticul si coriandrul. Prepararea lor este foarte simpla. Orezul se fierbe si se amesteca apoi cu o mixtura formata din rosii tocate marunt, ceapa verde maruntita, marul curatat si taiat bucatele, stafidele, fisticul, coriandrul, sare si piper. Se umplu ardeii taiati pe jumatate, apoi se pun intr-un vas si se coc in cuptorul incins, pentru 30 de minute.
Ardeii umpluti cu mar si rosii se servesc fierbinti cu salata de castraveti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii