Pentru ardeii umpluti cu vinete se scot cotoarele de la ardei si se curata de seminte. Se coc vinetele ca pentru salata, se toaca impreuna cu putin miez de paine alba.
Pentru ardeii umpluti cu vinete se scot cotoarele de la ardei si se curata de seminte. Se coc vinetele ca pentru salata, se toaca impreuna cu putin miez de paine alba muiat in lapte si o ceapa tocata, prajita. Se adauga un ou, sare, piper si faina. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se inmoaie capatul in putina faina si se prajesc in untura, Se asaza in cratita cu un sos de rosii si se dau la cuptor sa fiarba incet.
Ardeii umpluti cu vinete se servesc calzi.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii