Pentru ardeii umpluti cu vinete se scot cotoarele de la ardei si se curata de seminte. Se coc vinetele ca pentru salata, se toaca impreuna cu putin miez de paine alba.
Pentru ardeii umpluti cu vinete se scot cotoarele de la ardei si se curata de seminte. Se coc vinetele ca pentru salata, se toaca impreuna cu putin miez de paine alba muiat in lapte si o ceapa tocata, prajita. Se adauga un ou, sare, piper si faina. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se inmoaie capatul in putina faina si se prajesc in untura, Se asaza in cratita cu un sos de rosii si se dau la cuptor sa fiarba incet.
Ardeii umpluti cu vinete se servesc calzi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii