Pentru bame grecesti cu rosii bamele trebuie sa fie tinere si proaspete, altfel sunt baloase. Se rup coditele si se oparesc cu bors sau cu otet indoit cu apa.
Pentru bame grecesti cu rosii bamele trebuie sa fie tinere si proaspete, altfel sunt baloase. Se rup coditele si se oparesc cu bors sau cu otet indoit cu apa. Se tin astfel un sfert de ora, se scurg si se spala in 2 — 3 ape reci. Se prajesc usor in ulei cepele taiate marunt, se presara faina, se sting cu apa, se adauga bulion sau rosii curatate de seminte, zahar si sare. Se pun bamele in sos. Se lasa sa fiarba incet, ca sa nu se sfarame.
Bamele grecesti se servesc reci.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinatePenne cu varza acra este o mancare de paste delicioasa si sanatoasa, ce se poate servi si pentru vegetarieni. Se curata ceapa...
Penne cu varza acraAdor galustele. Aluatul poate contine cartofi sau branza cu gris si mai ador combinatiile cu diferite fructe. De exemplu,...
Galuste cu prune
Comentarii