Se spala morcovii si se fierb. Se scurge bine apa, se rad de coaja si se trec prin sita. Se freaca spuma intr-un castron galbenusurile cu zaharul, se
Se spala morcovii si se fierb. Se scurge bine apa, se rad de coaja si se trec prin sita. Se freaca spuma intr-un castron galbenusurile cu zaharul, se amesteca cu pasta de morcovi vanilia, untul incalzit si sarea. La urma se adauga albusurile batute spuma, amestecind usor. Se pune compozitia intr-o forma de budinca unsa cu unt si presarata cu pesmet si se coace la foc potrivit pina se rumeneste (20-30 minute).
Se serveste pudrata cu zahar vanilat

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii