Se spala bine bine spanacul, se fierbe, se toaca, se incorporeaza 50 gr unt si faina. Se pune la foc si se toarna laptele. Se fierbe amestecind tot ti
Se spala bine bine spanacul, se fierbe, se toaca, se incorporeaza 50 gr unt si faina. Se pune la foc si se toarna laptele. Se fierbe amestecind tot timpul pina se ingroasa. Se ia de pe foc, se adauga cascavalul, jumatate din pesmet, galbenusurile pe rind si la urma, amestecind usor, albusurile batute spuma.
Se unge cu restul de unt o forma Jena, se presara cu pesmet si se toarna compozitia. Se coace cca 45 de minute la foc mic, in cuptorul incins.
Se serveste de preferinta calda, dar e buna si rece. Poate fi si garnitura la o friptura.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii