Pentru budinca din conopida conopida se curata, se spala in mai multe ape, se introduce in apa cu sare si se fierbe.
Pentru budinca din conopida conopida se curata, se spala in mai multe ape, se introduce in apa cu sare si se fierbe. Se lasa sa se raceasca in lichidul in care a fiert, se scurge si se taie cuburi mici. Faina si pesmetul se cern. Ouale se spala; se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma. Din faina dizolvata in lapte, 50 g unt sau margarina si cubul MAGGI se prepara un sos. Se lasa sa se raceasca, se adauga sare, galbenusuri, albusurile batute spuma, conopida, piper si se amesteca pentru uniformizarea compozitiei. in tava unsa cu unt sau margarina si tapetata cu pesmet se aseaza compozitia obtinuta; deasuprea se toarna smantana. Se introduce in cuptor cca 20 de minute. Se raceste putin si se portioneaza.
Budinca din conopida se serveste cald.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeDe cate ori am zmeura proaspata, pe langa faptul ca o mananc asa simpla, imi place sa pregatesc si un desert cu ea, pentru ca...
Desert prajitura cu zmeura, crema de vanilie si biscuiti
Comentarii