Pentru budinca din conopida conopida se curata, se spala in mai multe ape, se introduce in apa cu sare si se fierbe.
Pentru budinca din conopida conopida se curata, se spala in mai multe ape, se introduce in apa cu sare si se fierbe. Se lasa sa se raceasca in lichidul in care a fiert, se scurge si se taie cuburi mici. Faina si pesmetul se cern. Ouale se spala; se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma. Din faina dizolvata in lapte, 50 g unt sau margarina si cubul MAGGI se prepara un sos. Se lasa sa se raceasca, se adauga sare, galbenusuri, albusurile batute spuma, conopida, piper si se amesteca pentru uniformizarea compozitiei. in tava unsa cu unt sau margarina si tapetata cu pesmet se aseaza compozitia obtinuta; deasuprea se toarna smantana. Se introduce in cuptor cca 20 de minute. Se raceste putin si se portioneaza.
Budinca din conopida se serveste cald.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineM-am pus tare pe capsuni si pregatesc aproape orice dulce cu ele, dar cine nu ? Reteta de la fetele de la Savori Urbane.
Desert tort cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii