Pentru carmaciori Glamorgan se topesc 25 g unt si se caleste prazul timp de 6-8 minute. Se scoate si se amesteca cu mistarul, cascavalul, miezul de paine.
Pentru carmaciori Glamorgan se topesc 25 g unt si se caleste prazul timp de 6-8 minute. Se scoate si se amesteca cu mistarul, cascavalul, miezul de paine, oul, salvia si laptele. Se asezoneaza si se modeleaza 8 carmaciori. Se dau carnaciorii prin parmezan ras. Se incinge utul ramas si uleiul si se prajesc carnaciorii la foc mic pana devin aurii.
Se servesc cu salata verde.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeDe cate ori am zmeura proaspata, pe langa faptul ca o mananc asa simpla, imi place sa pregatesc si un desert cu ea, pentru ca...
Desert prajitura cu zmeura, crema de vanilie si biscuiti
Comentarii