Din carnea tocata formam 4 pogacele egale, fiecare cu grosimea de aprox. 1,5 cm, pe care le dam prin faina amestecata cu sare si piper. Le prajim in
Din carnea tocata formam 4 pogacele egale, fiecare cu grosimea de aprox. 1,5 cm, pe care le dam prin faina amestecata cu sare si piper. Le prajim in ulei incins, pe ambele parti, apoi inca 3-4 minute pe foc mic.
Este populara si versiunea retetei cu cascaval si ceapa verde. In acest caz, carnea toccata se amesteca cu 75 g de cascaval razuit si cu un buchetel de ceapa verde taiata marunt, apoi se formeaza 6-8 pogacele si se prajesc timp de 2-3 minute.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii