Pentru morcovii tineri cu unt se rad morcovii cu un cutit bine ascutit. Se pun intr-o cratita cu doua linguri de unt, doua cesti de apa sau zeama de carne.
Pentru morcovii tineri cu unt se rad morcovii cu un cutit bine ascutit. Se pun intr-o cratita cu doua linguri de unt, doua cesti de apa sau zeama de carne, doua linguri rase de zahar si sare. Se lasa sa fiarba inabusit, la foc potrivit, miscand cratita din cand in cand ca sa nu se prinda pe fund. Cand sunt gata, sosul trebuie sa fie destul de scazut. Numai daca morcovii incep sa se rumeneasca inainte de a fi destul de fierti, se mai adauga o lingura sau doua de apa.
Morcovii tineri cu unt se servesc cu friganele sau cu crochete.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macFaina si ouale se pun cu cel putin sase ore inainte in camera de lucru incalzita, iar faina se cerne in prealabil. Se prepara...
Cozonac moldovenescTaie pieptul de pui file in asa fel incat sa obtii o felie mai mare. Bate-o putin si unge-o cu mustar. Presara ceapa rosie...
Frigarui de puiRosiile se taie clini, gogosarul si adreii se taie cubulete. Se amesteca cu uleiul, sarea si piperul. La servire se adauga...
AntistresE o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padureDragii mei bucătărași, au trecut 5 ani frumoși de când sunt alături de voi și m-am gândit să-i serbez cu...
Desert tort aniversar - 5 ani de bucatarasIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii