Chakchouka este o reteta tunisiana de mancare cu oua, potrivita pentru mic dejun sau gustare.
Incingeti uleiul de masline pe o tigaie mare. Curatati si taiati fasii ardeii grasi. Caliti ardeii, ceapa si carnaciorii taiati rondele, pana se inmoaie ardeii. Adaugati usturoiul, boiaua, ardeiul cayenne, chimenul si sare cdupa gust. Amestecati bine, adaugati rosiile si spargeti ouale peste amestec. Ouale se pot gati ochiuri sau se pot fierbe fara coaja inainte de a fi asezate peste amestecul de legume. Potriviti de boia sau cayenne.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii