Se taie capacelele chiflelor, se scoate miezul apoi se stropesc cu lapte caldut. Compozitia de umplere: spanacul din borcan se scurge de zeama, se ta
Se taie capacelele chiflelor, se scoate miezul apoi se stropesc cu lapte caldut.
Compozitia de umplere: spanacul din borcan se scurge de zeama, se taie marunt, se amesteca cu 1 ou, 1 cub de unt, vegeta, piper, si mezelul taiat cubulete. Aceasta compozitie se pune pe foc pina da un cloclt. Se umplu cu aceasta compozitie cele 6 chifle, se presara putin cascaval ras, apoi se pun capacelele. Chiflele se ung cu putin unt si se pun la cuptor 20 - 30 minute.
Se servesc calde, dar sint gustoase si reci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii