Se pun cartofii la fiert, dupa care se paseaza. Se toaca ceapa si ciupercile marunt, iar usturoiul se piseaza. Mararul si patrunjelul se toc marunt, i
Se pun cartofii la fiert, dupa care se paseaza. Se toaca ceapa si ciupercile marunt, iar usturoiul se piseaza. Mararul si patrunjelul se toc marunt, iar salata fasii.
Se pun toate ingridientele intr-un castron, se amesteca si se sareaza, pipereaza dupa gust, se mai adauga oregano si ciumbru. Se adauga faina si se amesteca pana se omogenizeaza compozitia.
Se formeaza chiftelutele rotunde cu mana uda, se dau prin faina si se prajesc in ulei bine incins. Se scot pe cartie absorbanta.
Se servesc cu ketchup, marar sau hrean.
Retete de post

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii