Chiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Cartofii si dovlecelul se razuiesc in bucati mari. Se toaca marunt usturoiul si verdeata. Se amesteca cu usturoiul pisat, faina si verdeata. Este foarte important ca atunci cand gatesti cu oua sa le speli inainte. Este recomandat ca spalarea oualelor sa se faca inainte de a fi puse in frigider. Daca compozitia nu este suficient de bine legata se mai pune un ou. Se fac bilute si se prajesc in ulei incins. Se pot imbogati cu seminte de susan.
Chiftelele se pot servi cu un sos din iaurt si verdeturi sau seminte de susan.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii