Chiftele de cartofi cu dovlecel

Chiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Chiftele de cartofi cu dovlecel

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 lingura faina de malai
  • 5 linguri faina
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • frunza de marar sau patrunjel

Mod de preparare

Cartofii si dovlecelul se razuiesc in bucati mari. Se toaca marunt usturoiul si verdeata. Se amesteca cu usturoiul pisat, faina si verdeata. Este foarte important ca atunci cand gatesti cu oua sa le speli inainte. Este recomandat ca spalarea oualelor sa se faca inainte de a fi puse in frigider. Daca compozitia nu este suficient de bine legata se mai pune un ou. Se fac bilute si se prajesc in ulei incins. Se pot imbogati cu seminte de susan.


Chiftelele se pot servi cu un sos din iaurt si verdeturi sau seminte de susan.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci