Cartofii si dovlecelul se razalesc in bucati mari. Se toaca marunt usturoiul si mararul. Se amesteca ingredientele. Chiftelele se frig in ulei fierbin
Cartofii si dovlecelul se razalesc in bucati mari. Se toaca marunt usturoiul si mararul. Se amesteca ingredientele. Chiftelele se frig in ulei fierbinte. Se poate imbogati si cu seminte de susan, si se poate frige si in aer liber, pe disc. Se mai poate adauga smantana si cascaval.
Alte retete legume recomandate
Ciulama de ciuperci
Spanac cu ou
Orez cu mazare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii