Chiftele delicioase de praz

Chiftelele de praz se pregatesc la fel ca si chiftelele de sparanghel. Veti avea nevoie de praz, faina, branza rasa, unt, oua, untura, smantana si sare.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura mica de praz
  • 2 l apa
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri branza rasa
  • 1 lingura unt
  • 3 oua
  • 3 linguri untura
  • 1 ceasca smantana
  • 1 lingurita faina
  • sare.

Mod de preparare

Chiftelele de praz se  pregatesc la fel ca si chiftelele de sparanghel. Veti avea nevoie de praz, faina, branza rasa, unt, oua, untura, smantana si sare.


Chiftelele de praz se serrvesc calde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori