Fasolea se fierbe in apa cu sare si dupa ce da in clocot se scurge apa si se pune din nou la fiert. Aceasta operatie se repeta de 2-3 ori. Se adauga
Fasolea se fierbe in apa cu sare si dupa ce da in clocot se scurge apa si se pune din nou la fiert. Aceasta operatie se repeta de 2-3 ori. Se adauga morcovul si pastirnacul, curatati si dati pe razatoare, ceapa tocata marunt, sare si foile de dafin. Dupa ce fasolea este fiarta, se scurge se paseaza sau se trece prin masina de tocat, se amesteca cu miezul de piine inmuiat si stors si orezul fiert. Se adauga usturoiul pisat, cimbrul, mararul, patrunjel si se potriveste de sare si piper. Aceasta compozitie se framinta foarte bine, se formeaza chiftelutele care se dau prin faina si apoi se prajesc in untdelemn
Alte retete recomandate

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii