Se dau pe razatoare morcovii si varza si se fierb in apa clocotita. Se adauga grisul si se mai lasa sa fiarba cateva minute. Se da vasul deoparte, se
Se dau pe razatoare morcovii si varza si se fierb in apa clocotita. Se adauga grisul si se mai lasa sa fiarba cateva minute. Se da vasul deoparte, se lasa sa se raceasca, apoi se incorporeaza, unul cate unul, ouale si se adauga mararul si salata, tocate marunt. Cu mana umeda se modeleaza chiftelele, care se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu smantana.
Alte retete recomandate
Mazare cu sos de rosii
Mancare de urzici
Salata de telina si morcovi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii