Chiftelutele de dovlecei sunt varianta vegetala ideala a chiftelelor de carne si mi se pare ca se completeaza excelent cu o crema de branza. Incercati si voi!
Curatam dovleceii si ii dam prin razatoarea cu ochiuri mari, ii saram si ii stoarcem bine.
Ceapa o dam prin razatoare sau o tocam marunt.
Adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt cu o lingura am format gramajoare si am dat tava la cuptorul incalzit.
Dupa cca 20 min le-am intors cu o paleta si le-am lasat sa rumeneasca pe ambele parti.
Chiftelutele de dovlecei cu crema de branza se pot servi in chifle, cu salata, felii de rosii si/sau castraveti murati, ca un adevarat hamburgher.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii