Chiftelutele de dovlecei sunt varianta vegetala ideala a chiftelelor de carne si mi se pare ca se completeaza excelent cu o crema de branza. Incercati si voi!
Curatam dovleceii si ii dam prin razatoarea cu ochiuri mari, ii saram si ii stoarcem bine.
Ceapa o dam prin razatoare sau o tocam marunt.
Adaugam si restul de ingrediente si amestecam bine.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt cu o lingura am format gramajoare si am dat tava la cuptorul incalzit.
Dupa cca 20 min le-am intors cu o paleta si le-am lasat sa rumeneasca pe ambele parti.
Chiftelutele de dovlecei cu crema de branza se pot servi in chifle, cu salata, felii de rosii si/sau castraveti murati, ca un adevarat hamburgher.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii