Se curata prazul, se taie bastonase, se fierbe in apa cu sare citeva clocote. Se scurge bine si se trece prin masina de tocat carne. Se sdauga ouale
Se curata prazul, se taie bastonase, se fierbe in apa cu sare citeva clocote. Se scurge bine si se trece prin masina de tocat carne. Se sdauga ouale puse pe rind, brinza, untul, sarea, faina. Compozitia va fi ca o ciulama groasa. Se incinge ulei intr-o tigaie adinca si se ia cu lingura din compozitie si i se da drumul in baia de ulei.
Se rumenesc chiftelute pe o parte si pe cealalta. Se aseaza intr-o forma pentru gratin (ex. de sticla de Jena). Se toarna deasupra smintina amestecata cu o lingurita de faina si se presara brinza rasa. Se dau jumate de ora la cuptor.
Se serveste in forma cu smintina deasupra
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO reţetă românească pe care am pregătit-o de nenumărate ori, doar ca nu am scris reţeta. Sunt convinsă că...
Piftie de porc/racituriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii