Ciuperci dupa reteta secuiasca

Putem folosi ciuperci de diverse soiuri. Prajim ceapa taiata marunt in untura si o presaram cu boia. Spalam si curatam ciupercile, le feliem si le pun

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr cuperci
  • 150 gr morcovi
  • patrunjel
  • 100 gr ceapa rosie
  • 100 gr untura
  • 200 ml smantana
  • piper macinat
  • sare
  • 1 lingura boia

Mod de preparare

Putem folosi ciuperci de diverse soiuri. Prajim ceapa taiata marunt in untura si o presaram cu boia. Spalam si curatam ciupercile, le feliem si le punem peste ceapa. Condimentam cu sare si piper macinat si le calim pana devin moi.

Fierbem legumele, intr-o oala pana devin moi, le scurgem si le pisam.

Zeama ramasa de la legumele pisate o turnam peste ciuperci si fierbem.

Servim cu smantana.
Pofta buna!

Alte retete ciuperci

recomandate:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Mancare chinezeasca cu pui orez si ciuperci

Ciuperci cu maioneza si usturoi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc