Ciupercile umplute reprezinta o reteta de garnitura delicioasa si sanatoasa. Se pot pregati pe gratar sau la cuptor.
Se spala si se curata ciupercile, apoi le rupem cu grija coditele si le tocam marunt. Incingem intr-o tigaie cateva linguri de ulei si intre timp tocam marunt ceapa. In momentul in care uleiul s-a incins, punem ceapa in tigaie si o lasam cateva minute la calit. Dupa ce incepe sa se inmoaie, adaugam baconul taiat si coditele de ciuperci maruntite. Lasam compozitia pentru ciuperci umplute la foc mediu aproximativ 10 minute. La sfarsit, condimentam compozitia pentru umplutura ciupercilor cu sare, piper si adaugam mararul tocat marunt.
Umplem palariile ciupercilor cu compozitia rezultata si deasupra lor asezam cascavalul ras. Introducem tava cu ciupercile umplute la cuptor, dupa ce acesta a fost incins bine. Tinem ciupercile umplute la cuptor aproximativ 15-20 minute, la foc mediu.
Ciupercile umplute se servesc ca si garnitura.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii