Se bat oale cu laptele si se adauga dovlecelul si telemeaua rase pe razatoarea mare. Se pune faina astfel incat compozitia sa aiba consistenta unui al
Se bat oale cu laptele si se adauga dovlecelul si telemeaua rase pe razatoarea mare. Se pune faina astfel incat compozitia sa aiba consistenta unui aluat de pandispan, sarea si delikat-ul. La sfirsit se adauga mararul taiat marunt.
Se incinge uleiul in tigaie si se pune compozitia cu o lingura mare.
Se servesc calde, cu smintina

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii