Clatite cu dovlecei

Se bat oale cu laptele si se adauga dovlecelul si telemeaua rase pe razatoarea mare. Se pune faina astfel incat compozitia sa aiba consistenta unui al

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel potrivit de mare
  • 2 oua
  • 100 gr. telemea
  • o cana de lapte
  • faina
  • sare
  • delikat
  • marar (optional)

Mod de preparare

Se bat oale cu laptele si se adauga dovlecelul si telemeaua rase pe razatoarea mare. Se pune faina astfel incat compozitia sa aiba consistenta unui aluat de pandispan, sarea si delikat-ul. La sfirsit se adauga mararul taiat marunt.

Se incinge uleiul in tigaie si se pune compozitia cu o lingura mare.
Se servesc calde, cu smintina

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci