Pentru conopida cu smantana conopida se curata de cotoare si frunze, se spala, se tine in apa rece cu sare. Ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru conopida cu smantana conopida se curata de cotoare si frunze, se spala, se tine in apa rece cu sare. Ceapa si patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Conopida se fierbe in apa cu sare si jumatatea de cub MAGGI, se scurge de apa si se raceste. Ceapa se inabusa in untura sau ulei si 50 ml apa. Se adauga faina dizolvata in 50 ml apa rece, conopida si se fierb 10 minute. Spre sfarsitul fierberii, se adauga smantana, sare si se continua fierberea inca 5 minute.
Conopida cu smantana se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii