O reteta delicioasa de post este conopida cu soia si usturoi. Pentru a realiza aceasta reteta sunt necesare urmatoarele ingrediente: conopida, soia, usturoi, ardei, rosii, ceapa, ulei, praz.
Conopida se spala, se desface in bucati si se pune la fiert in apa cu sare. Se fierbe soia conform indicatiilor de pe ambalaj. Se toaca marunt ceapa, ardeiul si prazul si se calesc in ulei. Dupa ce s-au inmuiat se adauga conopida scursa, vinul, rosiile tocate marunt si usturoiul si se lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce au fiert se adauga soia, maslinele, sare si piper si se da un clocot.
Se serveste calda.
Alte retete recomandate:
Conopida cu maioneza
Budinca de conopida
Conopida la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii