Se spala conopida, se desface in buchetele, se fierbe in apa clocotita. In acest timp, se prepara un sos alb din margarina, faina, lapte. Cind e bine
Se spala conopida, se desface in buchetele, se fierbe in apa clocotita. In acest timp, se prepara un sos alb din margarina, faina, lapte. Cind e bine legat se adauga conopida scursa de apa. Se mai lasa sa fiarba impreuna cu sosul 10 minute. Cind e gata, in afara focului, se adauga smintina.
Se serveste cu cascaval ras si patrunjel verde fin tocat presarate deasupra

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii