Pentru conopida cu smantana conopida se curata de cotoare si frunze, se spala, se tine in apa rece cu sare, dupa care se fierbe impreuna cu jumatatea de cub Maggi.
Pentru conopida cu unt si smantana conopida se curata de cotoare si frunze, se spala, se tine in apa rece cu sare, dupa care se fierbe impreuna cu jumatatea de cub MAGGI, se scurge si se aseaza pe platou; peste conopida se toarna smantana.
Conopida cu unt si smantana se serveste cald, cu unt topit deasupra.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii