Pentru conopida delicioasa la cuptor Se rupe conopida in buchete mai si se opareste in apa clocotita, pana cand incepe sa se inmoaie.
Pentru conopida delicioasa la cuptor Se rupe conopida in buchete mai si se opareste in apa clocotita, pana cand incepe sa se inmoaie. Se scurge si se pune intr-un vas termorezistent. Se topeste untul, se incorporeaza faina si se lasa pe foc 1 minut. Se ia de pe foc si se incorporeaza treptat laptele. Se pune din nou pe foc, se lasa sa dea in clocot si se tine pana se ingroasa. Se adauga branza si se asezoneaza. Se toarna sosul peste conopida, se presara cu branza ramasa si se da la cuptor pana se rumeneste usor branza.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii