In prepararea acestei retete sunt 3 etape. Prima etapa consta in pregatirea pane-ului si anume: Mixezi faina, amidonul, apa minerala impreuna cu semin
In prepararea acestei retete sunt 3 etape.
Prima etapa consta in pregatirea pane-ului si anume:
Mixezi faina, amidonul, apa minerala impreuna cu semintele de coriandu macinate a.i sa nu faci cocoloase si lasi deoparte.
A doua etapa: pregatesti sosul. Sucul si coaja de la o lamaie se amesteca cu patrunjelul tocat marunt, 1 catel de usturoi de asemenea tocat, 1 lingura de capere si 3 linguri de masline si se pune deoparte.
Se alege o cratita adanca. Se toarne ulei in strat de 10 cm si se lasa la incins.
Pont: ca sa verifici daca uleiul este incins pune o bucatica de paine si daca devine aurie in 30 de sec inseamna ca uleiul este gata.
Se scufunda conopida uscata in compozitia de pane si se prajeste bucata cu bucata cate 3 minute fiecare.
Ca sa se absoarbe grasimea bucatilor de conopida cand le scoatem trebuie asezate pe prosoape de hartie.
Se asezoneaza cu sare de mare si piper si se serveste cu sosul de patrunjel.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii