Se curata si se spala conopida. Se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa 15 minute, se strecoara si se pune intr o forma unsa cu unt si presar
Se curata si se spala conopida. Se pune la fiert in apa
clocotita cu sare.
Dupa 15 minute, se strecoara si se pune intr o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet.
Se amesteca faina cu smantana si se toarna peste conopida.
Se presara cascaval ras, cateva bucatele de unt si se lasa la cuptor sa se gratineze.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Paste cu conopida
Pizza cu blat din conopida
Tarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniDovleceii sunt preferatele mele , am o gradina mica , dar dovleceii nu pot lipsii . Avand o recolta frumoasa m-am gandit sa...
Tocana de legume cu dovleceiPrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineUn ghiveci din legume si orez foarte delicios
Ghiveci din legume si orezChec pufos cu visine este o reteta simpla de chec, cu ingrediente putine ce aduce o nota de prospetime prin prezenta visinelor.
Chec pufos cu visine
Comentarii
Adaugă comentariu