Pentru cotlet de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat si se sareaza. Cotletele se inabusa in ulei cu 50 ml apa.
Pentru cotlet de porc cu sos de smantana carnea se spala si se portioneaza in 10 bucati, care se bat si se sareaza. Cotletele se inabusa in ulei cu 50 ml apa. Peste cotlete se adauga sosul de smantana si se fierb impreuna 5 minute.
Cotletul de porc cu sos de smantana se serveste cald, cu garnitura din orez.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii