Cartofii fierti in coaja se curata si se zdrobesc. Se amesteca cu buchetelele de broccoli calite in ulei, ouale, pesmetul si condimentele (sare, piper
Cartofii fierti in coaja se curata si se zdrobesc. Se amesteca cu buchetelele de broccoli calite in ulei, ouale, pesmetul si condimentele (sare, piper si nucsoara). Se pune compozitia pe planseta, se presara faina si se amesteca bine. Se intinde aluatul obtinut ca un rulou si se taie cu cutitul de dimensiunea dorita. Crochetele obtinute se trece prin faina, oua batute si pesmet. Se frige in ulei fierbinte. Se scoate pe servetele absorbante pentru a lua surplusul de ulei. Intr-o cratita se caramelizeaza ceapa taiata rotocoale in miere. Se amesteca bine, se adauga vinul, sare, piper si se lasa sa fiarba 10 minute, pe foc mic. Se adauga otetul balsamic si se mai fierbe 3-4 minute.
La servire, se aranjeaza crochetele pe mijlocul unei farfurii rotunde, iar de jur imprejur se pune ceapa caramelizata si condimentata. Acompaniem preparatul cu un vin rosu sec.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii