Cus-cus cu legume de post

Cus-cus-ul cu legume este o mancare de post simpla si delicioasa. Se curata legumele si se taie cubulete, apoi se pun pe rand la calit in ulei.

Complexitate
redusa
Cus-cus cu legume de post

Ingrediente

  • o punga de cus-cus
  • o ceapa potrivita
  • un ardel gras rosu
  • un ardel gras verde
  • 50 ml ulei
  • o legatura de patrunjel verde
  • 2 rosii decojite.

Mod de preparare

Cus-cus-ul cu legume este o mancare de post simpla si delicioasa. Se curata legumele si se taie cubulete, apoi se pun pe rand la calit in ulei - intai ceapa, apoi rosiile si ardeii . Se lasa sa se inabuse , apoi se adauga cus-cusul si se amesteca bine . se lasa la prajit pana devine auriu cuscusul . Se adauga 2 cani de apa si se amesteca bine pana da in clocot . Se lasa la fiert cam 10 minute , amestecand din cand in cand sa nu se prinda de tigaie. Se toaca patrunjelul verde si se adauga easupra cand este gata de fiert.


Cus-cus-ul cu legume de post se poate servi simplu in zilele de post sau cu friptura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori