Cus-cus-ul cu legume este o mancare de post simpla si delicioasa. Se curata legumele si se taie cubulete, apoi se pun pe rand la calit in ulei.
Cus-cus-ul cu legume este o mancare de post simpla si delicioasa. Se curata legumele si se taie cubulete, apoi se pun pe rand la calit in ulei - intai ceapa, apoi rosiile si ardeii . Se lasa sa se inabuse , apoi se adauga cus-cusul si se amesteca bine . se lasa la prajit pana devine auriu cuscusul . Se adauga 2 cani de apa si se amesteca bine pana da in clocot . Se lasa la fiert cam 10 minute , amestecand din cand in cand sa nu se prinda de tigaie. Se toaca patrunjelul verde si se adauga easupra cand este gata de fiert.
Cus-cus-ul cu legume de post se poate servi simplu in zilele de post sau cu friptura.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii