Se curata dovleacul de coaja si samburi + ate; se taie feliile in bucati mai mici (nu foarte mici...eu am taiat felia in 3 Se pune intr-o tava de arag
Se curata dovleacul de coaja si samburi + ate; se taie feliile in bucati mai mici (nu foarte mici...eu am taiat felia in 3
Se pune intr-o tava de aragaz cu cateva cesti de apa (pentru umezeala)
Deasupra, pe fiecare bucata, se pune zahar si scortisoara.
Se da la cuptor, la foc potrivit. Se coace cam intr-o ora si jumatate. Se verifica din cand in cand, pentru a nu-si pierde apa! Se completeaza cu apa daca e nevoie!
Spre final se adauga nuca amestecata cu miere. Daca aveti stafide puneti-le si pe acestea dupa ce in prealabil le-ati inecat intr-un sirop fierbinte de zahar sau miere!
Eu am stropit cu miere felia din farfurie!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii