Dovleacul se curata de coaja si de seminte, se taie in 4, apoi in felii groase cat degetul, se sareaza puti. Grasimea se incinge intr-o cratita de 3 l
Dovleacul se curata de coaja si de seminte, se taie in 4, apoi in felii groase cat degetul, se sareaza puti.
Grasimea se incinge intr-o cratita de 3 l si se pune dovleacul sa se caleasca sub capac, pana devine sticlos.
Sosul besamel se amesteca cu smantana si compozitia se desarta peste mancarea de dovleac. Se da la cuptor presarat cu pesmet prajit.
Dovleacul poate fi stropit cu amestec de galbenus cu smantana in loc de sos alb.
Alte retete culinare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii