Dovleacul pai este o mancare foarte simpla, dar delicioasa, ce poate fi servit in 30 de minute. Intai se taie dovleacul ca pentru cartofi pai.
Dovleacul pai este o mancare foarte simpla, dar delicioasa, ce poate fi servit in doar 30 de minute. Intai se taie dovleacul ca pentru cartofi pai.
Se pun in tava cu uleiul si se presara cu rozmarin uscat.
Se lasa la cuptor cam 15-20 de minute.
Dovleacul pai se serveste cu branza sau cu sos.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii