Dovleac pai

Dovleacul pai este o mancare foarte simpla, dar delicioasa, ce poate fi servit in 30 de minute. Intai se taie dovleacul ca pentru cartofi pai.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Dovleac pai

Ingrediente

  • 1/2 kg dovleac
  • 2 linguri ulei
  • rozmarin uscat

Mod de preparare

Dovleacul pai este o mancare foarte simpla, dar delicioasa, ce poate fi servit in doar 30 de minute. Intai se taie dovleacul ca pentru cartofi pai.
Se pun in tava cu uleiul si se presara cu rozmarin uscat.
Se lasa la cuptor cam 15-20 de minute.


Dovleacul pai se serveste cu branza sau cu sos.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci