Dovleac pai

Dovleacul pai este o mancare foarte simpla, dar delicioasa, ce poate fi servit in 30 de minute. Intai se taie dovleacul ca pentru cartofi pai.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Dovleac pai

Ingrediente

  • 1/2 kg dovleac
  • 2 linguri ulei
  • rozmarin uscat

Mod de preparare

Dovleacul pai este o mancare foarte simpla, dar delicioasa, ce poate fi servit in doar 30 de minute. Intai se taie dovleacul ca pentru cartofi pai.
Se pun in tava cu uleiul si se presara cu rozmarin uscat.
Se lasa la cuptor cam 15-20 de minute.


Dovleacul pai se serveste cu branza sau cu sos.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc