Se spala dovleceii, se pun intr-un vas termorezistent, intregi sau taiati in jumatati pe lung. Se adauga ardeiul taiat in fisii si rosiile. Se toaca c
Se spala dovleceii, se pun intr-un vas termorezistent, intregi sau taiati in jumatati pe lung. Se adauga ardeiul taiat in fisii si rosiile. Se toaca ceapa, se caleste 2 minute in ulei si se asaza peste dovlecei. Se zdrobeste usturoiul si se pune peste mincare. Se adauga ½ pahar de apa fierbinte, marar tocat si putin cimbru. Se da vasul la cuptor pentru 30 de minute.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta usor de pregatit si este dietetica.
Salata de ciuperci, hulughiteSe fierb merele taiate in sferturi in 500 ml de apa. Cand merele s-au inmuiat, se strecoara prin sita si se preseaza usor cu...
Peltea de portocale Ciocolata, branza dulce, portocale si sirop de artar....o minunatie dulce!
Rulada elvetiana cu doua feluri de ciocolataSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii