Se rad dovleceii de coaja; se taie potrivit, in lung. Se pune apa fierbinte, sarata, sa dea vreo doua clocote. Cand incep sa se moaie, se scurg bine d
Se rad dovleceii de coaja; se taie potrivit, in lung. Se pune apa fierbinte, sarata, sa dea vreo doua clocote. Cand incep sa se moaie, se scurg bine de apa, se pune unt si se lasa inabusiti. Se adauga apoi smantana amestecata cu un praf de faina. Se da compozitia la cuptor la foc mic. Dovleceii trebuie sa fie fierti dar nu sfaramati.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii