O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa, dovleceii in ulei vor fi nelipsiti de pe mesele voastre.
Se pun dovleceii pe foc in ulei de masline. Se amesteca usor, sa se rumeneasca putin, apoi, cand isi lasa putina zeama se adauga condimentele. Separat am amestecat zeama de lamaie (mai aveam si la congelator) cu sare si usturoi pisat. Am pus amestecul peste dovlecei, am amestecat usor si am lasat sub capac sa se cunoasca aromele.
Dovleceii in ulei sunt ideali cu paine prajita.
Reteta de dovlecei in ulei a fost propusa pe forumul Culinar.ro de BD.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii