O reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa, dovleceii in ulei vor fi nelipsiti de pe mesele voastre.
Se pun dovleceii pe foc in ulei de masline. Se amesteca usor, sa se rumeneasca putin, apoi, cand isi lasa putina zeama se adauga condimentele. Separat am amestecat zeama de lamaie (mai aveam si la congelator) cu sare si usturoi pisat. Am pus amestecul peste dovlecei, am amestecat usor si am lasat sub capac sa se cunoasca aromele.
Dovleceii in ulei sunt ideali cu paine prajita.
Reteta de dovlecei in ulei a fost propusa pe forumul Culinar.ro de BD.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii