Dovleceii scazuti sunt o mancare simpla si gustoasa de vara. Dovleceii scazuti ii puteti servi ca si garnitura sau ca si gustare.
Am curatat un dovlecel mare, l-am dat pe razatoarea mare, am amestecat o jumate de lingura de sare, am lasat sa stea cateva minute. Am calit ceapa.
Am adaugat dovelecelul si l-am lasat cateva minute, amestecand, pana s-a inmuiat bine.
Am adaugat 1 linguritza de boia dulce de ardei, 1 lingura de faina, am amestecat bine si am stins cu 150g de smantana.
Am piperat, adaugat patrunjel verde sau marar, sare si am lasat sa dea un clocot sa se desfaca faina.
Reteta de dovlecei scazuti a fost propusa de Carmiris pe forum culinar.
Dovleceii scazuti se pot servi ca si garnitura la fripturile de carne sau, ca si mine, garnitura la o felie de paine :).
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii