Dovleceii scazuti sunt o mancare simpla si gustoasa de vara. Dovleceii scazuti ii puteti servi ca si garnitura sau ca si gustare.
Am curatat un dovlecel mare, l-am dat pe razatoarea mare, am amestecat o jumate de lingura de sare, am lasat sa stea cateva minute. Am calit ceapa.
Am adaugat dovelecelul si l-am lasat cateva minute, amestecand, pana s-a inmuiat bine.
Am adaugat 1 linguritza de boia dulce de ardei, 1 lingura de faina, am amestecat bine si am stins cu 150g de smantana.
Am piperat, adaugat patrunjel verde sau marar, sare si am lasat sa dea un clocot sa se desfaca faina.
Reteta de dovlecei scazuti a fost propusa de Carmiris pe forum culinar.
Dovleceii scazuti se pot servi ca si garnitura la fripturile de carne sau, ca si mine, garnitura la o felie de paine :).
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii