Dovleceii scazuti sunt o mancare simpla si gustoasa de vara. Dovleceii scazuti ii puteti servi ca si garnitura sau ca si gustare.
Am curatat un dovlecel mare, l-am dat pe razatoarea mare, am amestecat o jumate de lingura de sare, am lasat sa stea cateva minute. Am calit ceapa.
Am adaugat dovelecelul si l-am lasat cateva minute, amestecand, pana s-a inmuiat bine.
Am adaugat 1 linguritza de boia dulce de ardei, 1 lingura de faina, am amestecat bine si am stins cu 150g de smantana.
Am piperat, adaugat patrunjel verde sau marar, sare si am lasat sa dea un clocot sa se desfaca faina.
Reteta de dovlecei scazuti a fost propusa de Carmiris pe forum culinar.
Dovleceii scazuti se pot servi ca si garnitura la fripturile de carne sau, ca si mine, garnitura la o felie de paine :).
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii