Se taie dovleceii jumatate pe orizontala si se scobesc de miez cu o lingurita. Granulele de soia se pun la fiert in apa cu sare si dupa se scurg. Se
Se taie dovleceii jumatate pe orizontala si se scobesc de miez cu o lingurita. Granulele de soia se pun la fiert in apa cu sare si dupa se scurg.
Se caleste ceapa data prin razatoare mare, intr-o cratita. Se adauga orezul spalat bine, granulele de soia si se lasa sa fiarba la foc mic pana fierbe orezul. Se adauga pasta de tomate, sare, piper. Se lasa compozitia sa se raceasca putin, dupa care se umple dovleceii.
Se aseaza dovleceii umpluti intr-un vas uns cu ulei si se introduc la coptor 10 - 15 minute pentru a se inmuia.
Se servesc calzi cu patrunjel.
Retete de post

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii