Se taie dovleceii jumatate pe orizontala si se scobesc de miez cu o lingurita. Granulele de soia se pun la fiert in apa cu sare si dupa se scurg. Se
Se taie dovleceii jumatate pe orizontala si se scobesc de miez cu o lingurita. Granulele de soia se pun la fiert in apa cu sare si dupa se scurg.
Se caleste ceapa data prin razatoare mare, intr-o cratita. Se adauga orezul spalat bine, granulele de soia si se lasa sa fiarba la foc mic pana fierbe orezul. Se adauga pasta de tomate, sare, piper. Se lasa compozitia sa se raceasca putin, dupa care se umple dovleceii.
Se aseaza dovleceii umpluti intr-un vas uns cu ulei si se introduc la coptor 10 - 15 minute pentru a se inmuia.
Se servesc calzi cu patrunjel.
Retete de post
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii