Se curata dovlecelul se da pe razatoarea mare, se amesteca cu o jumate de lingura de sare, se lasa sa stea cateva minute. Intre timp se caleste o ceap
Se curata dovlecelul se da pe razatoarea mare, se amesteca cu o jumate de lingura de sare, se lasa sa stea cateva minute.
Intre timp se caleste o ceapa
Se adauga dovelecelul, linguritza de boia dulce de ardei si lingura de faina.
Se amesteca bine si se stinge cu 150 ml frisca lichida sau smantana.
Se adauga piperul, patrunjelul verde, sarea si se lasa sa dea un clocot sa se desfaca faina.
Se poate servi ca si garnitura la fripturile de carne
Reteta Dovlecel scazut a fost propusa de Carmiris
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii