Drobul de vinete cu verdeata ci ceapa este o mancare cu legume ce se poate servi ca si aperitiv chiar si pentru vegetarieni. Vinetele se curata si se taie cubulete.
Drobul de vinete cu verdeata ci ceapa este o mancare cu legume ce se poate servi ca si aperitiv chiar si pentru vegetarieni. Vinetele se curata si se taie cubulete, apoi se oparesc cu apa si sare, dupa care se lasa la scurs. Se toaca ceapa marunt, apoi se separa galbenusul de albus, dupa care amestecam vinetele tocate, ceapa tocata, verdeata tocata, galbenusurile batute cu sare, piper, Secretul Gustului, pesmetul si albusul batut spuma. Punem compozitia in tava emailata sau yena, unsa cu unt, si dam la cuptor timp de o ora. Scoatem din cuptor, ungem compozitia cu ou pentru a se rumeni.
Drobul de vinete se serveste decorat cu felii de rosii si telemea rasa pe deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii