Dulceata de ardei iute si ceapa este o garnitura pe cat de surprinzatoare, pe atat de buna si usor de facut.
Am pus ceapa taiata mai mare cu ardeiul, un strop de ulei de samburi de strugure, putina sare si apa la fiert. Cand ceapa s-a inmuiat (se mai poate adauga apa), punem o lingura zdravana de miere si lasam pe foc amestecand continuu. Se probeaza siropul, cand se leaga, e gata.
Dulceata de ardei iute si ceapa se foloseste cu succes drept garnitura la diferite tipuri de fripturi.
Reteta de dulceata de ceapa si ardei iute a fost propusa pe forumul Culinar.ro de BD.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii