Puneti fasolea la fiert in doua ape . Intre timp prajiti ceapa impreuna cu celelalte legume: morcovii, rosia, ardeiul, usturoiul; cand s-au prajit put
Puneti fasolea la fiert in doua ape . Intre timp prajiti ceapa impreuna cu celelalte legume: morcovii, rosia, ardeiul, usturoiul; cand s-au prajit putin, adaugati baconul si lasati inca 10 min, mai adugati sarea, piperul, foaia de dafin si sucul de rosii. Puneti totul impreuna cu fasolea si lasati sa fiarba 10 min. Cand sunt gata, puneti patrunjel dupa gust.
Se servesc cu mamliguta si muraturi

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii