Fasolea prajita este o alta varianta de a pregati fasolea boabe, dar este la fel de gustoasa si satioasa.
Fasolea o punem in apa de cu seara. Punem la fiert in apa rece si le schimbam apa de 2-3 ori. Cand schimbam ultima data lasam sa fiarba la foc mic pana fierbe bine. Intre timp calim ceapa si morcovul in putin ulei. Adaugam pasta de ardei si pasta de tomate,fasolea si apa cate sa acopere. Dupa adaugam foile de dafin, sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba cateva minute dupa care adaugam patrunjelul verde.
Fasolea prajita putem s-o servim alaturi de un sos iutel de la Bunatati din natura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii