Fasole prajita

Fasolea prajita este o alta varianta de a pregati fasolea boabe, dar este la fel de gustoasa si satioasa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Fasole prajita

Ingrediente

  • 500 g fasole
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • foi de dafin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 lingura pasta de ardei

Mod de preparare

Fasolea o punem in apa de cu seara. Punem la fiert in apa rece si le schimbam apa de 2-3 ori. Cand schimbam ultima data lasam sa fiarba la foc mic pana fierbe bine. Intre timp calim ceapa si morcovul in putin ulei. Adaugam pasta de ardei si pasta de tomate,fasolea si apa cate sa acopere. Dupa adaugam foile de dafin, sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba cateva minute dupa care adaugam patrunjelul verde.


Fasolea prajita putem s-o servim alaturi de un sos iutel de la Bunatati din natura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci